Foredrag om råbukkens udviklingstrin - Den 16. marts 2017

oprettet d.

De fleste jægere har oplevet, at ligge øre til anekdoter om råvildtets adfærd, udvikling, korrekt afskydningspolitik og hvorledes fodring forvaltes.

Vi tror ikke at nogen kender det endegyldige svar, men vores erfaring er, at alle de input man kan suge til sig, kombineret med egne erfaringer og en god portion jagtmoral bringer os tættere på målet med det hele. Opleve bæredygtig jagt på sunde og raske dyr. Opnå den mest optimale jagtsituation og kunne gennemføre den økologiske tanke "end to end".

Søren Nordberg har igennem en lang årrække fotograferet, observeret og dokumenteret udviklingstrin for råvildtet. Dette har han sammen med sit konsortie brugt aktivt i jagtplanlægningen og som grund for afskydningspolitikker. Dette har ikke bare medført en sund bestand af råvildt på reviret, men også bibraget til ekstraordinært gode jagtoplevelser og flotte trofæer.

 

Vi starter seance allerede kl. 16:30 med Lasse ved grillen og så kører vi på med Sørens foredrag og dialog fra kl. 17:30.

Emner som dialogen vil være inspireret af er:

-Råbukkens udviklingstrin over 12 måneder

-Afskydningspolitik

-Brug af vildtkamera, billeder og observationer

-Gode råd omkring fodring

 

Vil vil selvfølgelig krydre aftenen med gode tilbud på vildtkameraer og andre jagtartikler der er relevant for sæsonen.

 

Da vi forventer, at kunne huse omkring 40 deltagere, skal i sende en mail til os omkring hvem og hvor mange i kommer. Så kan vi melde på eventet her og på Facebook, når der bliver lukket for yderligere tilmelding.. MENMEN - Husk at kom hvis vi aftaler det:-)

 

Mailadresse: info@jagtuniverset.dk

 

Vel mødt

 

Magnus, Terje, Lasse & Søren