Om os

Vi kendetegnes ved kvalitet, faglighed og troværdighed. Vi tror på bæredygtige jagter og relationer.

Ambitionen er, at dække ny jægerens og den erfarne jægers behov, uanset køn og alder. Fra drømmen om et jagttegn opstår, til spændende jagter skal opleves herhjemme og i udlandet, er jagtuniverset med på hele rejsen.

Vi er selv aktive jægere og jagttegnskursuslærere. Terje har sin baggrund i detailbranchen, hvor han har arbejdet i Hunters House i mere end 25 år, indenfor rådgivning om våben, udstyr og jagt. Lasse har sin baggrund i IT branchen, hvor han har arbejdet på ledelsesniveau for salg/marketing, rådgivning, kundeservice og teknisk infrastruktur.

På vores jagttegnskurser prioriterer vi mindre holdstørrelser og flere tilknyttede undervisere pr. hold end du formentlig oplever andre steder. Det har vi gode erfaringer med og får rigtig gode tilbagemeldinger på.

I forbindelse med vores jagtarrangementer har vi indgået aftaler med revirer i Danmark, Sverige og Tyskland, som vi selv har haft rigtig gode erfaringer med. Her tilbydes der en professionel jagtledelse, et fornuftigt jagtudbytte og høj fokus på sikkerhed. 

Kom forbi vores forretning, som ligger centralt placeret med kunde P-Pladser lige foran hoveddøren. Kontakt os også gerne, ved spørgsmål, på telefon, mail eller kontaktformularen. Vi ser frem til at introducere dig til jagtuniverset.-)

 

Terje Aamand Nakel og Lasse Bohart