Jagttegnshold i 2024

 

Du kan tilmelde dig og læse mere hér 

Kvalitet

Jagtuniversets jagttegnshold gennemføres som intensive kurser, således at indlæringen er koncentreret og effektiv. Holdstørrelsen begrænses og der tilknyttes 2 undervisere til hvert hold. Begge undervisere er certificere jagttegnskursus lærere igennem Danmarks Jægerforbund. På den måde opnår vi langt større fokus på den enkelte elev, høj faglighed og mulighed for at differentiere undervisningen. Jagtuniverset lægger vægt på, at vores hold gennemføres som en samlet enhed der giver mulighed for netværk og sparring deltagerne imellem. Det skaber værdi undervejs i forløbet og ikke mindst fremadrettet i livet som jæger. 

Pris

Prisen hos Jagtuniverset er kr. 3.595,- og dækker alle teori og trænings forløb, lokaler, forplejning og individuel rådgivning igennem forløbet. Weekend kurser tilgodeser dit øvrige arbejdsliv og er ofte lidt dyrere end traditionelle aftenkurser i hverdagene. Vores oplevelse er, at den samlede pris hos danske udbydere af jagttegnskurser ofte lander på kr. 4.000-5.000, når du har betalt for alle moduler, tillægspakker mv. Vær derfor opsøgende i din dialog med udbyderen, således at du kender den samlede omkostning til jagttegnskurset. Når Du har erhvervet dit jagttegn rådgiver vi dig naturligvis om jagt og udstyr.

Tryghed

At tage jagttegn kan virke som en uoverskuelig proces for mange. Vores opgave er, at gøre det simpelt for Dig. Forude venter der et jægerliv med fantastiske oplevelser. Jagt vil give dig et nyt indhold i livet med kærlighed til vildtet, naturen, den indre ro, kammeratskabet og et netværk af værdifulde relationer.

For at tage jagttegn skal du bestå en teoretisk prøve, en praktisk prøve. Vores jagttegnsforløb dækker over alle facetter af teorien og træningen der bringer dig trygt og sikkert frem mod målet. Efter forløbet skal du selv træne dine skydefærdigheder og bestå en haglskydeprøve - Herefter vil du være klar til at indtage diverse jagtrevirer.-)

Du skal forvente, at bruge kr. 975,00 på bøger, skydebane, patroner og prøvegebyr til Naturstyrelsen, ud over prisen for selve jagttegnskurset(samlet ca. 4.495,-). Læs hvad vores tidligere elever siger om os, og forløbet i Jagtuniverset: http://www.jagtuniverset.dk/jagttegns-referencer/

Beståelses procent

Der kom nye og skærpede krav til jagtprøven i 2014. Ifølge Naturstyrelsen gik 7.295 personer op til en jagtprøve i 2014 og kun 3.893 af disse bestod - Det svarer til 53,4%. Sidenhen er der en stigende beståelses procent, men man kommer ikke sovende til et jagttegn.-)

På trods af ovenstående fakta, vil du møde mange udbydere af jagttegnskurser som på deres hjemmesider signallerer beståelses procenter på mellem 95% og op til 100%. Dette kan du med fordel forholde dig en lille smule kritisk til.

Jagtuniverset har en god beståelses procent, som ligger over landsgennemsnittet - Men den er ikke 100%:-). Vores erfaring er, at det kan variere meget fra hold til hold og har en direkte sammenhæng til den indsats, som den enkelte elev ligger i forløbet.

 

Skulle uheldet være ude og prøven ikke kommer i hus på 1. forsøg - Så sætter vi en ære i, at tilbyde dig den nødvendige support hele vejen hen til en bestået jagtprøve.

Overblik

Når holdet er sat og der er 1 måned til opstart, fremsendes komplet lektionsplan med datoer, mødetider, mødesteder samt hvilke emner der vil blive undervist i, på de forskellige moduler. Et jagttegnshold i Jagtuniverset er sammen på alle moduler, fra forløbets start til slut og Du har dermed stort potentiale for at etablere Dine første jagtrelationer. Mange tidligere elever deltager fremadrettet på Jagtuniversets jægerevents, kurser og jagter.

Tilmelding

Kontakt os ved evt. spørgsmål eller dialog:

Adresse: Gamle Landevej 4, 2600 Glostrup

Mail: info@jagtuniverset.dk
Telefon: 53 666 555

Tilmelding foregår via webshoppen, hvor navn, adresse, mobilnummer, mailadresse anføres. Vi kontakter dig for CPR-nummer, som skal anvendes for registrering i Naturstyrelsen. Dine persondata vil efter endt forløb blive slettet i Jagtuniversets systemer.