Referencer

Hvad siger eleverne?

Andreas Herold:

Stadigt flere danskere tager jagttegn, så der er mange penge at tjene på jagttegnkurser og alt, hvad dertil hører, hvis man går på kompromis med kvaliteten, og sætter prisen lidt lavere end konkurrenternes - det gør Jagtuniverset ikke.

Jagtuniverset er hverken billigst eller dyrest, men til gengæld bedst; de har de fornødne faglige og didaktiske kundskaber og færdigheder, som andre udbydere mangler. Årtier lang erfaring, årelang uddannelse og høj faglig stolthed, dvs. både evnen og viljen til at følge hver enkelt kursist helt i mål, uanset målet, er nogle af de nøgleord, som bedst beskriver dem og deres store arbejde for hver enkelt jæger.

'Ovenstående er blot skrevet af en af deres venner', tænker du måske, og det er sandt - jeg tæller mig selv blandt deres venner, men jeg begyndte som deres kunde. Gør du trygt det samme.

Martin Hydeskov:

Jeg bestod min jagtprøve med nul fejl - og det har I en stor del af æren for. Jeres undervisning bærer stort præg af at I virkelig brænder for det I laver. Undervisningen var en god blanding af egne erfaringer, røverhistorier og almindelig teori. Dagene på skydebanen med våbenhåndtering og afstandsbedømmelse var planlagt perfekt - ikke noget spildtid. Det var også super godt med de ekstra gange afstandsbedømmelse på KVL. Jeg vil med glæde anbefale jeres kurser til andre.

 

 

Kristian:

Lidt feedback om kurset I har afholdt.

Undervisning:

Undervisningen har været overalt forventning. Der er nogle tunge emner som lovgivning men de har på intet tidspunkt følt for tungt. Der har været et godt flow i hele processen som skyldes den afveksling i emner som i præsenterede. Noget andet som er var rart var at de svære ting blev forklaret med eksempler. Dette har gjort at nemmere at forstå samt at gøre en i stand til at forstå anvendelse i virkelighed. Ligeledes de forskellige huskeregler til emner, virket på mig, helt fænomenalt. Så alt i alt, fantastisk.

Lokalet:

Der var nogle som fortræk at man sad omkirng et bord istedet for et auditorium.  Et auditorium har den fordel at det er nemmere at hører hvad underviserne siger. Samtidig er det et intensiv kursus, hvor der er et begrænset tidsrum at indlærer tingene i, hvor at jeg personligt føler at et auditorium er det bedste til lige netop dette. Men jeg er også lidt farvet af mange timers undervisning i auditorier. 

Stemmingen:

Stemning i holdet har jeg følt har været god. Ligeledes har stemming mellem holdet og underviserne også være god. Det er rart at have følesen at man kan spørge om alt, selv små ting. Samtidig har er hvert et spørgsmål som er blevet stille blevet besvaret til fulde uden følelsen af at det store pensums materiale var en hindring. Forstået på den måde at der var ingen halve svar til trods for den store mængde informationer som skulle videre bringes på relativ kort tid.

Skydebanen:

Det vigtigste her var at jeg følte mig tryg, på trods at man står med et ladt skydevåben. Denne tryghed kommer meget fra jeres måde at agere derude men også fra den sidste halve time af første undervisning hvor man fik prøvet at lege at man have et ladt våben. Hvad angår jeres ageren ude på banen, fik jeg en føles at jeg skulle finde ud af hvad der virkede bedst for mig, indenfor de regler som er opsat. Jeg øvede mig hjemmefra, og synes jeg have fundet en god rytme, men da jeg endelig var derude, vist det sig at jeg overhovedet ikke kunne få det til at fungere. Men jeg fik lov til at prøve hvilket er alfa omega. Og hele tiden følte jeg at jeg var i fokus. 
Til slut vil jeg bare sige, undskyld sproget, det har være skide godt og BLIV ved med det!

De bedste hilsner
Jæger aspirant Kristian :)