Ny stilling i Jagtuniverset

Oprettet d.

Ny stilling i Jagtuniverset

Værdsætter Du - Høj faglighed med et godt skud personlighed

Så er Du måske et skridt tættere på et job i jagtbranchen.

Jagtuniverset vil være Danmarks dygtigste jagtforretning. Vi sværger til uvildig og individuel rådgivning af vores kunder, med en ambition om at lave gode gensidige forretninger. Det skal være en oplevelse, at handle i Jagtuniverset, hvorfor vi gør alt hvad vi kan for at skabe en hyggelig og rar atmosfære.

Vi er en ung forretning på kun 3 år. Vi oplever et stigende besøg af kunder og ønsker at fastholde/styrke vores position igennem god kundeservice og rådgivning.

Til at understøtte dette søger vi en ny kollega, der kan blive en fast del af vores team.

Dine primære arbejdsopgaver vil være:

-Rådgivning og salg i forretningen

-Varebestilling, prismærkning og udstilling

-Behandling af webshoppens ordrer

-Opdatering og vedligehold af varer samt varebeskrivelser på webshoppen

-Diverse opgaver ifm. jægerevents, jagttegnskurser og jagtrejser

Hvem er Du?

Som person er Du nysgerrig på dialog med kunderne og tager altid udgangspunkt i Deres behov, kombineret med Dine erfaringer og bedst mulige rådgivning. Du har en struktureret og effektiv tilgang til, at levere den bedst mulige service overfor Vores kunder. Du er nysgerrig på, at dygtiggøre dig såvel fagligt som personligt. Feed back kultur ser du som noget positivt og det ligger Dig naturligt, at møde udfordringer med en løsningsorienteret tilgang.

Det kan være du allerede har erfaring fra et lignende job, men det er ikke en forudsætning. En kærlighed til naturen, vildtet og bæredygtig jagt er til gengæld et kravJ

Vilkår for stillingen

Du bliver ansat som butiksmedarbejder med reference til Butikschefen. Der er som udgangspunkt tale om en 37 timers stilling. Periodevis skal du forvente, at vores aktiviteter pågår i weekender og om aftenen også. Du vil blive en fast del af bemandingsplanen for forretningen, som ud over mandag til fredag også har åbent hver lørdag.

Du vil få stillet de for stillingen nødvendige værktøjer til rådighed. Du vil efter endt prøvetid blive omfattet af Jagtuniversets pensionsordning og sundhedsforsikring.

Løn og øvrige vilkår: Fastsættes efter kvalifikationer

Arbejdssted: Gamle Landevej 4, 2600 Glostrup

Ansøgning og den videre proces

Din ansøgning og CV fremsendes til vores mail: info@jagtuniverset.dk

Alle modtager kvittering for modtagelse af ansøgning. Derudover fremsendes en tilkendegivelse om, hvorvidt du kommer til samtale eller ej.

Vi ønsker at besætte stillingen hurtigst muligt, hvorfor din ansøgning imødeses så hurtigt som muligt. Vi forventer løbende at afholde ansættelses samtaler med relevante kandidater.

Spørgsmål og kontakt

Ønsker du yderligere information om stillingen, er du velkommen til at fremsende mail til info@jagtuniverset.dk eller kontakte os på telefon 53 666 555.